Archiv akcí » 2011 » Červenec

Allen Blues v knihovně

V sobotu 2. července proběhl v MěK Louny již druhý letní koncert. Tentokrát si zde odehrála svoje první vystoupení nově vzniklá lounská kapela Allen Blues.

Pletení košíků a šití patchworku

Spolek paní, dam a dívek uspořádal velké prázdninové výtvarné dílny. Malí i velcí návštěvníci si přijšli na své - mohli si vyrobit, na co si vzpomněli, a to buď z papíru, nebo z látky.

Barvy z přírody

Ve středu 27. července lounská knihovna připravila pro zvídavé čtenáře výtvarný ateliér, kde si malí i velcí výtvarníci mohli vyzkoušet malbu přírodními pigmenty.

Stromy z krajky

Členky Spolku paní, dam a dívek se schází v Městské knihovně i o prázdninách. Jednou za 14 dní patří prostory ateliéru ženám ze spolku, které se již druhým rokem učí s lektorkou Pavlou Pokornou krásné staré krajkářské technice - paličkování. V září a říjnu budou vystavovat krajky na téma rostliny a stromy v Občerstvení Jeroným,proto mají doslova plné ruce práce.

 

Jazzový večer v knihovně

Kvalitní výběr jazzových písní byl ke slyšení v sobotu 30. července, kdy proběhl v lounské knihovně již třetí letní koncert. Tentokrát to vlastně díky sychravému počasí nemohl být tak úplně letní koncert, protože kapela musela hrát v galerii knihovny. I tam si ale lze užít parádní muziku.